POINTE FITTING

POINTE FITTING

POINTE FITTING

Τα dancestores ειδικεύονται αποκλειστικά στο Pointe fitting και σας εξυπηρετούν να βρείτε την κατάλληλη για εσάς Pointe.

Ως καταστήματα, στελεχωμένα με προσωπικό εξειδικευμένο στο μπαλέτο, αφιερώνουμε πάντα χρόνο και σας βοηθάμε έτσι ώστε να βρείτε για εσάς τον κατάλληλο τύπο Pointe! Παρέχουμε την συγκεκριμένη υπηρεσία κατόπιν ραντεβού, κατά την διάρκεια του οποίου μπορούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.

Ανάλογα με το είδος του ποδιού υπάρχουν και  τα αντίστοιχα μοντέλα Pointe Shoes. Είναι απαραίτητο να μελετήσουμε το σωστό μήκος, τη διάταξη των δακτύλων του ποδιού καθώς και το φάρδος του πέλματος.
Η προετοιμασία για το Pointe fitting αποτελεί σημαντικό παράγοντα, καθώς κατά την διάρκεια του ραντεβού τα νύχια των ποδιών θα ήταν καλό να είναι περιποιημένα(κοντά, τετράγωνα) και να είστε ντυμένοι με άνετα ρούχα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για το Pointe fitting είναι να διαθέτετε αρκετό χρόνο διότι πρόκειται για μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο και αφοσίωση. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να κλείσετε ραντεβού και να έχετε μια ώρα στην διάθεσή σας.
Αφού καταλήξουμε στην κατάλληλη Pointe και γίνει η αγορά τους, σας συμβουλεύουμε να τις δείξετε και να τις δοκιμάσετε με την δασκάλα σας και στη συνέχεια ράβετε τις κορδέλες.
Το ράψιμο της κορδέλας είναι μια διαδικασία που την εξηγούμε στους  πελάτες μας μετά το τέλος του Pointe fitting στα καταστήματά μας αλλά και την παρουσιάζουμε αναλυτικά στο blog μας το οποίο και μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ https://papoutsiaxorou.gr/blogs/news/pointes

Καλή αρχή και καλοχόρευτες
οι Pointe σας!!!
   

Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού 📲 2102012770  

 📌Άνω Πατήσια Τσίλλερ 63, 11144  (Ησαπ Άνω Πατήσια)

  Σας περιμένουμε μπαλαρίνες!!!

 

 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
  • Χρειάζεται οπωσδήποτε να κλείσω ραντεβού;
Το Pointe fitting είναι μια διαδικασία η οποία χρειάζεται χρόνο και αφοσίωση, για την εύρεση του κατάλληλου τύπου Pointe που ταιριάζει στον καθένα σας ξεχωριστά.
  • Μπορώ να έρθω λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις μου να πάρω Pointe για να κάνω εντύπωση στους εξεταστές?
Δεν ισχύει το ίδιο με τα παπούτσια που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας. Οι Pointe πρόκειται για ειδικά παπούτσια που θα πρέπει να φοράτε αρκετό διάστημα πριν δώσετε τις εξετάσεις ώστε να έχετε εξοικειωθεί με το καινούργιο σας παπούτσι σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται προέκταση του ποδιού σας.
  • Ποιες Pointe είναι πιο φτηνές;
Οι ακριβές ή φτηνές Pointe  δεν είναι κριτήριο για το αν είναι καλές ή όχι.
Οι Pointe είναι χειροποίητες με αρκετά μεγάλο κόστος παραγωγής που εξαρτάται από την χώρα που κατασκευάζονται.
  • Μπορώ να αγοράσω Pointe για την κόρη μου;
Ναι, αν ξέρετε την μάρκα και το μοντέλο που ήδη φοράει, εάν όχι τότε θα πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημα προς αποφυγή λαθών.
  • Τι άλλο χρώμα έχετε;
Συνήθως το χρώμα είναι σομόν - απαλό ροζ και τώρα τελευταία στο χρώμα του δέρματος. Οι χρωματιστές είναι κατόπιν παραγγελίας και συνήθως χρησιμοποιούνται για κάποια χορογραφία.
  • Μπορώ να δοκιμάσω Pointe;
Εμπιστευόμαστε τον πελάτη ο οποίος έχει την άδεια της δασκάλας χορού του.
  • Από ποια ηλικία φοράμε Pointe;
Οπωσδήποτε πάνω από τα δέκα χρόνια αλλά εξαρτάται πάντοτε από την σύμφωνη γνώμη της δασκάλας χορού, η οποία έχει τον τελικό λόγο.

0 σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Όλα τα σχόλια θα ελέγχονται πριν από την δημοσίευση